Advies & mentoring

Ondersteuning en advies vanuit mijn expertise

Vanuit mijn expertise over het oplossen van Tax, legal en Reward vraagstukken, ondersteun en adviseer ik organisaties, bedrijfsleiders, teams en medewerkers om tot een maximale onderlinge samenwerking te komen.
Ik maak uw organisatie klaar voor een buitengewone toekomst en groei door afspraken helder te maken vanaf de zoektocht naar talent naar een perfecte professionele match tot en met een andere wending in een loopbaan.

U wil als bedrijfsleider van een start-up of scale-up uw droom realiseren samen met een dreamteam. Teams en individuen zijn de belangrijkste motor voor de organisatie om haar ambitie en groei te realiseren. Deze motor start vanaf het moment dat de 1ste medewerker aan boord komt. De brandstof van deze motor zijn duidelijke krijtlijnen en een transparant Human Capital (HC) beleid. We bouwen aan een “afsprakenboek” dat de basis vormt van dit HC beleid in de organisatie.

Als bedrijfsleider of human resources manager van een doorsnee Belgisch bedrijf wenst u te klankborden of zoekt u een projectlead over uw aanpak over anders organiseren, een belonings- en waarderingsbeleid met impact en inzicht in de ontwikkeling van workforce skills. Dan bent u bij mij aan het juiste adres. Samen met u werk ik uw strategie uit, maak ik een roadmap en begeleid ik uw teams.

Meer weten over hoe
ik u kan helpen?

pijltje