Wie is Leen

Ik ben een sociaal- en fiscaaljurist met meer dan 15 jaar ervaring bij SD Worx en Deloitte Fiduciaire als consultant voor grote, middelgrote en KMO’s. Ik bied oplossingen over alle aspecten van het HR en P&O beleid. Bovendien heb ik ervaring als business unitmanager van de Consulting afdeling van SD Worx gespecialiseerd in HR, Tax, Legal, Learning, Reward en HR Data. Ik vervulde de rol als P&L verantwoordelijke, people-, business en strategisch manager.

In 2020 werd ik zelfstandig HR consultant, onder meer gespecialiseerd in het opzetten van trajecten over “anders organiseren” en de brug naar een belonings- en waarderingsbeleid bestemd voor zelforganiserende teams. Ik combineer de soft- en hard HR oplossingen ingebed in de business van elk organisatie.

Mijn missie is om mensen op een duurzame wijze te verbinden zodat zij op een buitengewone manier met elkaar kunnen samenwerken.

In februari 2021 ben ik gestart als halftijds HR verantwoordelijke van Konekt Group VZW met een interne en externe opdracht omtrent de uitbouw van inclusieve maatschappij, nl. het inzetten op talent van mensen met een beperking. Deze combinatie tussen de job als HR consultant en HR verantwoordelijke verstrekt de link tussen de theorie en de vertaalslag naar de praktische toepassing die mij steevast maakt.

Mijn passie

Mijn passie is organisaties, teams en individuen groter maken en verbinden met elkaar om samen te bouwen aan de toekomst. Leuk weetje: ik heb nog een passie, namelijk zelf ontwerpen en naaien van kledij en hoofddeksels en die kennis overdragen.

Mijn waarden

Vrijheid

Vrijheid betekent voor mij de kans grijpen om van het onverwachte te profiteren.

Avontuur

Avontuur betekent voor mij: mijn voelsprieten uitsteken, exploreren, keuzes maken en ervoor gaan.

Humor

Humor betekent voor mij verbinding zoeken en onderlinge discussie openen via het mooiste wat een mens aan een ander mens kan schenken: een lach.

Leen Van Damme

Mijn visie

Mijn visie is: via de kracht van de verbinding tussen individuen, de samenwerking binnen organisaties en teams versterken om van het buitengewone het nieuwe normaal te bouwen. Amplifying the extra-ordinair in your organization with your people

Meer weten over hoe
ik u kan helpen?

pijltje